Katil Müslüman çıkmayınca rahatladım

Amerika korkunç bir olay yaşadı. Bizim yakından tanıdığımız bir acı. İnsan hayatını yok eden her hareket lanetlenmelidir. Bunun eğilip bükülecek, başka olaylarla toplanıp çıkartılacak bir...

Amerika korkunç bir olay yaşadı. Bizim yakından tanıdığımız bir acı. İnsan hayatını yok eden her hareket lanetlenmelidir. Bunun eğilip bükülecek, başka olaylarla toplanıp çıkartılacak bir tarafı yoktur. Eylenmek için bir araya toplanmış insanların üzerine binlerce mermi ile saldırmak tam da bir psikopatın yapacağı iş.

Bu haber ilk duyulduğunda dikkat kesildim. Las Vegas geçmişte bir kez gittiğim bir yerdi. Sokakları adeta “Özgürlükle” doludur. Haberler önce 2 ölü diye geldi. Sonra 10, sonra 50. Ve giderek arttı. Gözüm hep televizyon ekranındaydı. Acaba saldırgan kim? “Ya Müslüman çıkarsa” düşüncesi ile endişeye kapıldığımı fark ettim. 

Acaba olayın şablonu DEAŞ veya El Kaide saldırısına benziyor mu diye inceledim bir süre. Saldırganlar kaç kişiydi? Başka saldırı var mıydı? Canlı bomba görüldü mü? 

Bu İslam’ın adını kullanarak masum insanları öldüren katiller şebekesi bizi ne hale getirmiş böyle? Bir yandan ortada duran korkunç bir acı varken, beynimizin bir yarısı “İnşallah Müslüman çıkmaz” diye düşünüyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar