Hasibim Kaplanım

Twitter ahalisi şaşkınlık içindeydi. Herhalde Hasip Kaplan’ın hesabı başkalarınca ele geçirilmişti. Çünkü Parti’nin görünür söylemlerinin tersine şeyler...

Twitter ahalisi şaşkınlık içindeydi. Herhalde Hasip Kaplan’ın hesabı başkalarınca ele geçirilmişti. Çünkü Parti’nin görünür söylemlerinin tersine şeyler yazıyordu.

Demirtaş’ın HDP Genel Başkanlığı’na aday olmayacağını açıklaması belli ki şimdiye kadar örtülü olan tartışmaları ortaya çıkartmıştı. Hasip Kaplan “Herkes haddini bilecek. Üç nokta bir ünlem” ile biten tweettinde Demirtaş’ın yerine bir Türk’ün göz dikmemesi gerektiğini belirtiyordu. Naçizane öneri olarak söylüyordu. Ancak bir sorun vardı çünkü “Naçizane” sözlük anlamı olarak “Çok küçük, çok önemsiz” anlamına geliyordu ve sözleri hiç de öyle değildi.

Hasip bey hızını alamadığı zaman ise sadece tek harflik (M harfi) tweetler bile atıyordu. Hesabının ele geçirilmediği kısa sürede anlaşıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar