Hamaney ne derse o olur

“Şişman kadın şarkı söylemeden perde kapanmaz” diye bir deyim vardır. Opera gibi sahne gösterilerinde assolistin mutlaka oyunun bitimine yakın solo bir performans göstereceğini anlatır. Aslında en önemli...

“Şişman kadın şarkı söylemeden perde kapanmaz” diye bir deyim vardır. Opera gibi sahne gösterilerinde assolistin mutlaka oyunun bitimine yakın solo bir performans göstereceğini anlatır. Aslında en önemli kişinin, son sözü söyleyeceğini belirtmek için kullanılır. 

İşte İran’da sokaklar karıştı haberlerini bu gözle takip etmelisiniz. İran’da son sözü daima Ruhani lider Ali Hamaney söyler.

Çünkü hem dini hem de siyasi olarak çok ama çok önemli bir konumdadır.

İran halkı ekonomik olarak sıkıntı çekiyor. Belli ki bazı şeylerden fazlasıyla şikayetçiler. Bir anda birçok şehirde sokaklara dökülüyorlar. Rejimin “Amerika ve İsrail komplosu” diyerek kendi halkına haksızlık ediyor. Eğer Amerika ve İsrail, İran içinde bu kadar kişiyi organize edebiliyorsa zaten geçmiş olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar