Erdoğan'a yaklaşma rehberi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun görüntülerine baktıkça bazen istemsiz olarak tebessüm ettiğimi fark ediyorum. Koca koca iş adamları, anlı şanlı ünlüler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun görüntülerine baktıkça bazen istemsiz olarak tebessüm ettiğimi fark ediyorum. Koca koca iş adamları, anlı şanlı ünlüler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göz menziline girebilmek için mücadeleden alınları terlemiş bir şekilde birbirlerini eziyorlar. Belki onlara yardımcı olur diyerek bir “Davranış rehberi” hazırlamak istedim.

- Vücut çalışın: Mutlaka performansınızın yüksek olması gerekiyor. Binlerce insan, sanatçı, gazeteci ve korumanın arasından sıyrılmak hiç de kolay değil. Özellikle omuzlarınız güçlü olmalı. Erkekler biraz daha avantajlı. Kadınlar yüksek topuğun laneti ile cezalandırılıyor. Ama kadınların da kıvrak olma gibi bir avantajı var.

- Mücadeleyi önce kafanızda kazanın: Böylesi bir resepsiyona gitmeden önce Sun Tzu’nun savaş sanatı kitabını mutlaka okuyun. Onun şu sözünü sakın unutmayın. “İnsan doğası gereği zora düşmedikçe yeteneklerini sonuna kadar kullanmaz.”. İç potansiyelinizi ortaya çıkarın. Çakralarınızı iyice açın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar