Amerika bu kadar çabayı Atilla'yı hapse atmak için mi gösterdi?

Davanın adı Atilla’ya karşı Amerika. İsmi bile ürkütücü. Bir Türk kamu bankasının Genel Müdür Yardımcısı. Siyasi bir pozisyonu yok. İşin teknik kısmında. Politika belirmiyor, etkisi...

Davanın adı Atilla’ya karşı Amerika. İsmi bile ürkütücü. Bir Türk kamu bankasının Genel Müdür Yardımcısı. Siyasi bir pozisyonu yok. İşin teknik kısmında. Politika belirmiyor, etkisi sınırlı. Zarrab’ın iddiasına göre ne rüşvet yemiş ne de istemiş. Bir meslek profesyoneli.

Şimdi gelin düşünelim. FBI, yani Amerika’nın güvenliğinden sorumlu kurumlardan en etkini. Sadece Hakan Atilla için mi harekete geçti? Onun için mi meslekten ihraç edilmiş FETÖ’cü bir polisi kaçırdı, ev tuttu, oturma-çalışma izni verdi, cebine 50 bin dolar koydu?

Sabırla Reza Zarrab’ın ülke sınırlarına girmesini bekledi. (Orası da çok şüpheli ya.) Tesadüfün büyüğü Zarrab’ın Mickey Mouse’u göreceği tuttu. Dünyayı parmağında oynatan adam kendi ayaklarıyla tıpış tıpış gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar