Temel fıkrası gibi: Mazluma karşı zalimle birleşiyor, bir de efeleniyor!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun bugünkü (03.02.2022)’’ Temel fıkrası gibi: Mazluma karşı zalimle birleşiyor, bir de efeleniyor!’’ başlıklı yazısı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na atıfla, der ki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

“Ben parti meclisine şimdi başörtülü bir kadın aldım. ‘Ezan Türkçe okunsun’ dedi diye bir genel başkan yardımcısını ihraç ettim. Ben barışmak istiyorum!”

Böyle diyormuş, Kemal Bey..

Bunun için de SP, CHP ile ittifak yapıyormuş.. Ben de diyorum ki..

“Türkçe ezan isteyen, AK Parti’nin kapısından içeri bile giremez.. AK Parti’nin parti meclisinde bir değil, birden fazla başörtülü var.. Niye AK Parti ile ittifak değil de, CHP ile ittifak?”

Devam ediyorum soruyorum:

Türkçe ezan okunsun” diyen, toplumda % 5’lik bir kesim var ise..

Bunlar, “Türkçe ezan okunsun” diyen genel başkan yardımcısı CHP’den atıldı diye, başka partiye mi oy verecekler? Yoksa, “Ne olursa olsun, yine bizim o talebimizi gerçekleştirme ihtimali olan tek parti, CHP” diyerek, ona oy vermeye devam mı edecekler?

Bir soru daha..

“Türkçe ezan okunsun” diyen genel başkan yardımcısı gerçekten bu sözleri sebebi ile mi partiden atıldı? Yoksa dik başlılığından dolayı mı? Zamanından önce konuştuğu için mi?

Veya şöyle soralım soruyu:

“Gerçekten de, ‘Türkçe ezan okunsun’ dediği için, genel başkan yardımcısını attı iseniz. Cumhurbaşkanı adayınızı niçin attınız?”

Veya..

“Ayasofya’nın müze olmaktan çıkarılması hakkında ne düşünüyorsunuz” diye sorulan CHP milletvekili İbrahim Kaboğlu, “Aslında sadece Ayasofya değil, Sultanahmet Camii bile müze olmalı” dediği halde, niye partiden atılmadı?

Bir başka soru daha:

“Parti meclis üyeliğine başörtülü bir avukatı aldığınız doğru. Peki o bayanın, başörtülü olarak avukatlık yapamayacağını belirterek Danıştay’da dava açan Mahmut Tanal halen partinizde değil mi? ‘Türkçe ezan okunsun’ diyeni partiden attınız. ‘Başörtülü avukatlık yapılamaz, başörtülü avukatlık kimliği iptal edilsin’ diyen Mahmut Tanal’ı  partiden attınız mı?” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 137 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.095 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.457 Okunma Okul müdürünün öldürülmesini kınayanlar…! 13 Mayıs 2024 | 3.516 Okunma Böyle olur, CHP’nin genelgesi! 12 Mayıs 2024 | 1.141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum