Ankara hercümerci - Beştepe Bahçeli gibi mi okudu?

Erdoğan ve Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın iki bileşeni olarak seçimlerden sonra ilk görüşmeyi 29 Nisan’da yaptılar. Bu buluşmaya ev sahipliği yapan Bahçeli kabul etmese de Erdoğan’ın...

Erdoğan ve Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın iki bileşeni olarak seçimlerden sonra ilk görüşmeyi 29 Nisan’da yaptılar. Bu buluşmaya ev sahipliği yapan Bahçeli kabul etmese de Erdoğan’ın “Yenilgi” diye tanımladığı bir seçimdi 31 Mart ve iki lider, herhalde mevcut durumu masaya yatıracaklardı.

Aradan 11 gün geçti ve iki lider, bu defa Beştepe’de, ikinci defa buluştu.

Siyasetin önündeki sıcak konu Sinan Ateş’in katledilmesiydi. Cinayetten 16 ay sonra iddianame tamamlanmış, birçok tartışmalı konu bulunmasına rağmen mahkemece kabul edilmişti.

Sinan Ateş’in eşi, ailesi işin peşini bırakmıyordu. Sinan Ateş, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı idi ve cinayet, Ülkü Ocakları çevresinde, bir kısmı halen görevde olan insanlar tarafından tasarlanmış, işlenmiş görünüyordu. Daha ötesi, cinayetin bir safhasında bir MHP milletvekilinin de devreye girdiği iddiası vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orada çürümüş yürekler var 26 Temmuz 2024 | 512 Okunma MHP böyle devam edemez 25 Temmuz 2024 | 4.123 Okunma Biden’dan sonra kim olsun? 23 Temmuz 2024 | 1.441 Okunma Müftüoğlu’nun önerisi- yaşlanmayı yönetmek 21 Temmuz 2024 | 411 Okunma Cumhurbaşkanı el öpmeyi nasıl karşıladı? 19 Temmuz 2024 | 4.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar