MOBESE kameraları tam da o suçlar için var!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (31.01.2022)'' MOBESE kameraları tam da o suçlar için var!'' başlıklı yazısı.

Muhafazakar insanlar, yıllarca mücadele verdiler, CHP’yi bu topraklardan silip süpürmek için çalıştılar..

1950’den bu yana, CHP tek başına iktidar olamadıysa da..

İkinci parti olma hüviyetini de hemen tüm seçimlerde sürdürdü..

Şimdi Ekrem İmamoğlu sayesinde, CHP tarih olacak..

Bu yolda hızla ilerleniyor..

Yediği haltı görüp, kabul edip, birazcık kenarda suskun kalsa..

Yaşanan rezalet belki halkın tamamı tarafından duyulmayacak..

Ama ısrar ediyorlar..

Sözcü gazetesinde Saygı Öztürk isimli, nerede dindar bir isim varsa, onu itibarsızlaştırmak için fitne oyunları ile sahneye çıkan, suç işleyen CHP’lileri ise aklayıp paklayan adama konuşuyorlar..

Ekrem İmamoğlu’nun, kar afeti ile İstanbulluların mahsur kaldığı günde, kar küreme araçlarının Ekrem İmamoğlu’na tahsis edildiği rezalet olayla ilgili son açıklaması ise, şöyle:

“MOBESE kayıtlarının ortaya çıkarılması çok mühim meseledir. Bir hayati meseledir ve örnek teşkil eder. Böyle normalleştirdiğimiz zaman bu süreci Allah hepimizi korusun yani. Devletimize, milletimize, hukuka zarar verir. Bana dediler ki, ‘Kime güveniyorsunuz?’ Ben devletime güveniyorum, hukuka güveniyorum, milletimize güveniyorum. Bir de yaradana sığınırım yani bunun dışında insanın güvencesi olmaz ki. Allah korusun herkesi.”

Avukatların görevi için, “savunma” derler..

Hırsızı da savunurlar..

Katili de.

Rüşvetçiyi de..

Uyuşturucu kaçakçısını da.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 3.015 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.101 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.458 Okunma Okul müdürünün öldürülmesini kınayanlar…! 13 Mayıs 2024 | 3.518 Okunma Böyle olur, CHP’nin genelgesi! 12 Mayıs 2024 | 1.141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 4 yorum