Hasan Cemal’in FG plakalı aracı!

FETÖ, kendisine bağlı subaylara, “Çöplerinizin görünen bölümlerine, boş içki şişeleri koyun. Sizi alkolik sansınlar” talimatı vermiş..Bir tane ulusalcı, kemalist subay da çıkıp...

FETÖ, kendisine bağlı subaylara, “Çöplerinizin görünen bölümlerine, boş içki şişeleri koyun. Sizi alkolik sansınlar” talimatı vermiş..

Bir tane ulusalcı, kemalist subay da çıkıp demiyor ki: “Biz askeriyede, subaylarımızın sadece görev başında iken değil.. Özel hayatlarında da alkolik olmalarını tasvip etmeyiz.. FETÖ’nün böyle bir takıyye yapmasına gerek yoktu!”

Dolayısı ile..

Bize de dışardan bakıp, “Yazıklar olsun FETÖ’cüsüne de.. Ulusalcı kemalistine de..

Biri durduk yerde alkolik görüntüsü verip, bundan medet umuyor.. Diğeri de, alkolikliği askeriyede bir kusur görmesi gerekirken, yükselmek için bir olumlu puan olarak görüyor.. Alın birini, vurun ötekine.. İki tarafa da yazıklar olsun..” demek düşüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 849 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.800 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.564 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.414 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar