Davacı: İP’li Akın Uyar.. Davalı Akit.. Karar hazır!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun bugünkü (10.02.2022)’’ Davacı: İP’li Akın Uyar.. Davalı Akit.. Karar hazır! ‘’ başlıklı yazısı.

Davacı: Akın Uyar..

Davalı: Akit gazetesi..

Biraz daha açalım..

Davacı: İyi Parti Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Akın Uyar..

Davalı: Muhafazakar yayınları ile tanınan Akit gazetesi..

Biraz daha açalım..

Davacı: Muhalefetteki İyi Parti’nin Yozgat milletvekili adayı..

Davalı: Milletvekili seçiminde İyi Parti’nin 4 katı oy alan AK Parti yandaşı olmakla suçlanan gazete..

Biraz daha, biraz daha açalım..

Davacı: Ülkenin diktatörlükle yönetildiğini, her şeyin Cumhurbaşkanı’nın iki dudağı arasından çıkanlarla belirlendiğini iddia eden İyi Parti’nin bir mensubu..

Davalı: Diktatör olmakla suçlanan Tayyip Erdoğan’ı Allah rızası için destekleyen, vatanperver olduğunu her fırsatta deklare eden Akit gazetesi..

Davacı: Yargının bağımsız olmadığını, kadrolaşma sonucu tek görüşten hakimlerle doldurulduğunu iddia eden, hakimlerin Cumhurbaşkanı’nın talimatları ile karar verdiğini öne süren İyi Parti’nin bir üyesi..

Davalı: Hakimlerin kararlarının önce kendisine gittiği ileri sürülen Tayyip Erdoğan’a menfaat beklemeksizin destek veren Akit gazetesi..

Veee..

Şapkadan tavşan çıktı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 3.471 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.101 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.458 Okunma Okul müdürünün öldürülmesini kınayanlar…! 13 Mayıs 2024 | 3.519 Okunma Böyle olur, CHP’nin genelgesi! 12 Mayıs 2024 | 1.141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar