Hedefe kilitlenmek azim ve kararlılıkla yürümek

 Okullar açıldı, milyonlarca öğrencimiz ders başı yaptı. Ömrünü eğitime vermiş bir yazar olarak her öğrencimizin yeteneklerini geliştirmesini, başarılı ve iyi bir insan olmasını...

 

Okullar açıldı, milyonlarca öğrencimiz ders başı yaptı. Ömrünü eğitime vermiş bir yazar olarak her öğrencimizin yeteneklerini geliştirmesini, başarılı ve iyi bir insan olmasını isterim. 

Öğrencilik yıllarında mesleğini seven ve ufuk açan bir öğretmene rastlamak şans.

İdeal ve ilham veren, doğru bir yol haritası çizen kitap okumak da öğrenciyi hedefine götürür.

Hele büyük hedefleri olan, yeteneklerini geliştirmek isteyen ve bunun için azim ve gayretle çalışan bir arkadaş çevresine sahip olmak çok daha güzel, zor işleri kolaylaştırır.

En önemlisi öğrencinin kendi verdiği karar, koyduğu hedefler ve kendisine çizdiği yol haritası. Başarı yolunda yürümek için yaptığı program, sonra da programa uyma kararlılığı, zorluklarla karşılaştığı zaman onları yenmek için gösterdiği çaba, azim ve gayret.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 105 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 187 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 580 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar