Titremeye hazır akıl küpleri

‘Kar yağıyor’ denince ‘titremeye hazırım’ dermiş ya abdal, ateş parçası algı mücahitleri de ‘iptal geliyor’ haberi almış gibi bir çırpınış içindeler.

AK Parti’ye ders vermek için oy kullanan seçmeni zehir zemberek azarlıyor, ‘yaptıklarını beğendiler mi, İmamoğlu’nun mazbatası onların eseri, iyi baksın ahmaklar’ diye esip gürlüyor, küfür ve hakaret yağdırıyorlar.

Seçim yenilense, giden oyları böyle mi geri dönmeye ikna edecekler?

‘İktidarın haşa düzeltecek bir kusuru yok; yanlış yapan seçmen kendini düzeltsin’ fırçaları çekerek inletiyorlar ortalığı.

Kendilerine toz kondurmadıkları için aynaya asla bakmayan, hatayı daima başka yerde arayan azıtmış tribün amigoları bunlar. Kabullenemedikleri 31 Mart sonuçlarının sorumluluğunu, kızıştıramadıkları seçmene yüklüyorlar.

Oysa sandıktan iktidara çıkarılacak bir ders vardıysa onun muhatabı, afur tafur fedailik taslayan bu yaygaracılardan başkası değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 123 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.431 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.083 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.537 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 737 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar