Sözcü’nün FETÖ’cülüğünde bir gariplik

Karar Gazetesi yazarı Akif Beki, Sözcü gazetesinin FETÖ'cülükten yargılandığı davada, yazar ve çalışanlara hapis cezası istenmesini eleştirdi. Akif Beki "E şu halde, FETÖ’cülüğünden zırnık kadar şüphe duysa, AK Parti’nin anlı şanlı adayları Sözcü’nün manşetlerinde boy gösterir miydi?" sorusunu gündeme taşıdı. İşte Akif Beki'nin dikkat çeken Sözcü yazısı...

Sözcü gazetesinin FETÖ’cülükten yargılandığı davada savcı mütalaasını verdi. Yazar ve yöneticilerine hapis cezası istedi, sahibi Burak Akbay’ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti.

Merak ettiğim; FETÖ’yle amansız ölüm-kalım mücadelesinin başını çeken AK Parti seçkinleri ne düşünüyor? Bir gariplik hissediyorlar mıdır?

FETÖ’cü suçlamalarına zerre kadar inansalar, favori adayları sırayla Sözcü’ye konuşmazdı herhalde.

Şunu biliyoruz çünkü...

FETÖ soruşturmalarında adı geçip de aklananların ve hatta onların akrabalarının sandık kurullarına bulaşmış olması bile, partilerinde kuvvetli bir gariplik hissi uyandırmaya yetiyor.

""""

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.115 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 570 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.341 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar