Rüşvetle nasıl mücadele edilmez?

Bir örneği daha verildi sağ olsun.AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Özcan, Ankara Büyükşehir'le ilgili bir rüşvet iddiası attı ortaya. Halk Ekmek'te rüşvetle işe adam alıyorlar, 200 kişi böyle...

Bir örneği daha verildi sağ olsun.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Özcan, Ankara Büyükşehir'le ilgili bir rüşvet iddiası attı ortaya. Halk Ekmek'te rüşvetle işe adam alıyorlar, 200 kişi böyle işe girdi diye.

Özcan, eğer Mansur Yavaş iddiasını çürütürse istifa edeceğini, siyaseti bırakacağını filan da söylüyordu.

'İspatlarım, elimde belge var' diyor ama belgeyi gösterip ispatlamak yerine Başkanı, belediyesinde rüşvet yenmediğini ispata çağırıyordu.

Yeni Şafak'ın haberini görünce iddiayı ispat sorumluluğunun, iddia sahibine ait olduğunu sosyal medyada hatırlattım. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şunu da mı öğrenemedi, diye.

Hakan Özcan da cevap yetiştirdi; Karar'daki köşemde sunduğu belgeleri yayınlama cesareti gösterirsem iddialarının hakikat olduğunu görecektim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 1.125 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.536 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.085 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.537 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 737 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar