Kılıçdaroğlu'nu sorarsanız

Evde eşi, çocukları hâlâ TV açmıyor, siyaset haberleri izlemiyorlarmış. Ama Kılıçdaroğlu, moral bozukluğunu atlatmış. Esprili, rahat ve enerjik görünüyordu. Önüne...

Evde eşi, çocukları hâlâ TV açmıyor, siyaset haberleri izlemiyorlarmış. Ama Kılıçdaroğlu, moral bozukluğunu atlatmış. Esprili, rahat ve enerjik görünüyordu. Önüne bakıyor.

Altılı Masa'nın kurulduğu Ahlatlıbel'de yedi gazeteci, CHP lideriyle akşam yemeğine davetliydik. Kebap ve kanat ikram edildi. Yemek boyunca da söyleştik. Sorularla cevapları, dünkü Karar sitesi ve bugünkü gazetede okumuşsunuzdur.

Akşener'in eleştirilerine yine karşılık vermedi, kendini tutuyor, duygularını frenlemeye devam ediyor. "İpleri koparma, lâzım olur" Japon atasözüyle amel ediyor da diyebiliriz.

Masanın dağıldığı, muhalefetin toparlanamayacak kadar parçalandığı görüşlerine katılmıyor. Tekrar toplanmaları gerekeceğine inancından belli ki.

Ortadoğu ve Balkanlar'ın en hızlı gömlek değiştireni olduğu zaten söylenemezdi. Kılıçdaroğlu cephesinde değişen bir şey yok gibi. Seçim ittifaklarına da CHP'de başlattığı açılıma da kaldığı yerden devam havasında.

Değişim talepleri mi? Lider değişikliği hariç, değişime açık. Ön seçim ve daha çok parti içi demokrasi için tüzük değişikliği hazırlıyor. Ön açmaktan bunu anlıyor, tıkamayacak. Ama beklentiyi karşılar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 688 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.465 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.085 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.537 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 737 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar