Ilıcak’ın isteği KHK’lıların da dileği

Üç yıldır cezaevinde yatıyor, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Yargıtay tarafından bozuldu ve bir yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazdığı ortaya çıktı.

Nazlı Ilıcak'ın "Yargıda bulamadığım adaleti sizde arıyorum, beni bu kuyudan çıkarabilir misiniz" ricasına şu pişmanlık sözleri de eşlik ediyor: "Size haksızlık ettim, özür dilerim, FETÖ size kumpas kurdu, ben de bu tuzağa düştüm..."

Cumhurbaşkanı'nın bu af dileğine ne tepki verdiğini bilmiyoruz ama FETÖ'nün canını yaktığı kumpas mağdurlarından tepki var.

Özrü, önce hayatı karartılan FETÖ mağdurlarından dilemesi gerektiğini söylüyorlar. Haklılar da...

Kumpas davalarının önde giden savcısı Zekeriya Öz'le kartopu oynadığı günleri hatırlatıyor ve asıl, hayatına kastedilenlerin affına sığınması gerektiğini söylüyorlar. Haksız da değiller...

'Alet olurken düşünecektin, hiç suçumuz yokken haksız yere ne çektiğimizi anladın mı şimdi, ama çok geç' diyenler var. Yalvarsa yakarsa da acımayacak, gözünün yaşına bakmadan hiçbir zaman affetmeyecek olanlar...Kim ne diyebilir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.115 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 570 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.341 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar