Depremde önceliği Twitter'a vermek!

Deprem, yardım, istismar, ucuz reklam, karalama, siyasi şov ve Twitter sözcüklerinin aynı cümlelerde kullanılmasından daha kötüsü ne mi olabilir?Bu cümlelerin, henüz enkaz altında kurtarılmayı bekleyen canlar dururken...

Deprem, yardım, istismar, ucuz reklam, karalama, siyasi şov ve Twitter sözcüklerinin aynı cümlelerde kullanılmasından daha kötüsü ne mi olabilir?

Bu cümlelerin, henüz enkaz altında kurtarılmayı bekleyen canlar dururken kurulmaya başlanması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "hele hele sosyal medyada insanı tahrik eden bazı mesajlar var ki onlar çok çok beter, berbat, ahlaksızca" demekte bu açıdan haklıydı.

Oldu böyle ahlaksızlıklar.

Erdoğan'ın, "Bunu gerek siyasi istismar vesilesi yapan, gerekse orada 'millet can derdinde bunlar mal derdinde' anlayışı ile ne yazık ki 'acaba biz buradan nasıl bir fırsat devşiririz' bunun için de bir karalama kampanyasını sürdürüyorlar" dediği kadar oldu.

Ama tek taraflı değil, iki taraflı oldu bunlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.407 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.072 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.536 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 736 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 915 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar