Al din hurafecisini vur seküler hurafeciye

Ankara’da psikolojik sorunları olan kadına çare aranan yer, Kayseri’deki sanayi sitesi.Telefonla danışılan ve tedavi metodu harfiyen uygulanan kişi, bir kaynakçı.Kaynakçının uzaktan muayeneyle koyduğu teşhisse...

Ankara’da psikolojik sorunları olan kadına çare aranan yer, Kayseri’deki sanayi sitesi.

Telefonla danışılan ve tedavi metodu harfiyen uygulanan kişi, bir kaynakçı.

Kaynakçının uzaktan muayeneyle koyduğu teşhisse kadına cinlerin musallat olduğu şeklinde.

Dedikleri yapılırsa kurtaracağını söyleyerek dikte ettiği reçete, cin kovma duası eşliğinde kadına oklavayla yüz kırbaç vurulup hacamat edilmesi.

Kırbaç seansını ailelerin huzurunda icra eden, 8 aylık koca.

Hacamat icrasının emanet edildiği ehil eller de bir ev kadınına ait.

Hasta rahatladı rahatlıyor, cinler ha çıktı ha çıkıyor derken tedaviye cevap alınamayınca tekrar tekrar görüş sorulan kişi, aynı kaynakçı.

İlave tavsiye, hastanın 23 gün kefaret orucu tutması ve üste kurban kesilmesi. Kadın, oruçluyken götürüldüğü adak yerinde tekrar fenalık geçirince bir tane daha kesilmesi.

Sonuç dün haberlerdeydi; baygın ve bitkin halde hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki kadının, doktora yetiştirilemeden ruhunu teslim ettiği görüldü.

Mevtanın vücudunda morluklar ve hacamat kesikleri bulununca şüpheli ölüm soruşturması başlatıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.008 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 569 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.340 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 169 Okunma Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 2.176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar