Zayıf mı görülüyoruz da üzerimize geliniyor?

Dün medyayı tararken bir okuma tarzı dikkatimi çekti. Şu ifade ediliyordu: “Şu an bir curcuna var, bir şeyler atlanıyor olabilir. Her yerle problem yaşanıyor. Bizi zayıf gören herkes saldırmaya başladı....

Dün medyayı tararken bir okuma tarzı dikkatimi çekti. Şu ifade ediliyordu:

“Şu an bir curcuna var, bir şeyler atlanıyor olabilir. Her yerle problem yaşanıyor. Bizi zayıf gören herkes saldırmaya başladı. Tatsız bir gidişat söz konusu.”

Kimi ait bu söz? Mehmet Eymür'e. MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı. Milliyet'ten Tunca Bengin'e konuşmuş. “Adil Öksüz CIA ajanı mı?” diye başlıklanan bir yazıda geçiyor yukardaki ifade.

Bu bir okuma tarzı. Curcuna iddiası... Bir şeylerin atlandığı iddiası. Her yerle problem yaşandığı iddiası. Bizim herkes tarafından zayıf görüldüğümüz ve bu sebeple herkesin üzerimize geldiği iddiası ve gidişatın tatsız olduğu iddiası.

Bütün bu iddialar tartışılabilir.

Ama bazı olaylar var ki gerçekten şaşırt

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 2.222 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.076 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.364 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 764 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar