Yeneroğlu nesli

Mustafa Yeneroğlu ile yaptığımız röportajı okudunuz. Okumadıysanız lütfen okuyun. Bence kibir yapmayıp Ak Parti’nin bütün kademeleri de okumalı. Çünkü o çizgide, Ak Parti’nin gelecekteki problemi saklı.

Yeneroğlu partisinden istifa etti. Yani artık Ak Partili değil.

“Yeneroğlu niye istifa etti?” yi anlamak, “Gençlerde Ak Parti’nin oyları neden düşüyor?”u, ya da “Babaların oy verdiği Ak Parti’ye evlatlar neden oy vermiyor?”u anlamak  anlamına geliyor.

O çekirdekten yetişmiş bir Milli Görüş’çü. Ama Almanya’da yetişmiş bir Milli Görüşçü. O yönüyle Türkiye’deki Milli Görüşçülerden de ayrışmış birisi.

Ama “Milli Görüşçülük” ideal planında neyi amaçlıyorsa, onu yüreğine yazmış bir insan. Milli Görüş’ün Avrupa’daki bütün işlerinde daha çocuk yaştan itibaren sorumluluk üstlenmiş, dil bilme farkı, özgüven farkı ile ileri yaştaki Milli Görüşçülerin önüne geçmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 61 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 3.956 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.328 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 764 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar