Liseli gençlere mektup

Liseli gençlerle bir hasbihal denemesi bu. Bilmem başarabilecek miyim? Sevgili gençler,  68 yaşındayım. 5 erkek evlat babasıyım. İmam Hatip kökenliyim. İmam Hatip’te coğrafya hocasını protesto için...

Liseli gençlerle bir hasbihal denemesi bu. Bilmem başarabilecek miyim? Sevgili gençler, 

68 yaşındayım. 5 erkek evlat babasıyım.

İmam Hatip kökenliyim. İmam Hatip’te coğrafya hocasını protesto için yazılı sınavda boş kağıt verme eylemini organize edenlerdenim. Milli Güvenlik dersi hocasına itiraz etmişliğim vardır.  

İslam Enstitüsünde, hadi adını vermeyeyim, bir hocanın istifası için koridorlarda “İstifa çağrısı” yapanlardanım.

Haksızlıklara karşı hassas bir insan olduğum, herhalde yazılarımdan da anlaşılır.

Bu arada söyleyeyim, İmam Hatip’in 6’ncı sınıfında 21 dersten 20’sinde (10 - En yüksek puan) almışlığım vardır.

Biliyor musunuz, coğrafya dersinde boş kağıt vermeye sınıf olarak anlaşmıştık, önce ben boş kağıt verdim, ardından iki-üç arkadaş daha geldi, sonrası yok. O sınavdan ben ve iki-üç arkadaş sıfır almakla kaldık.

Cumhuriyet gazetesi “İsyan büyüyor” diye vermiş haberlerinizi.

Bana sorarsanız, Cumhuriyet gazetesi hangi misyonla hareket ediyor ise ona “Böyle bir ‘İsyan’ lazım” diye okuyun bu medya dilini.

Farklı liseler adına yayınlanan bildirileri okudum.

Hadi söyleyin, bu bildiriler sizin dilinizi yansıtmıyor. Bir dili yansıtıyor hiç kuşkusuz ama bu “Liseli genç dili” değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 115 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.037 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.352 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 764 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar