İnce işçilik

Karar Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren'in bugünkü (25.03.2022)''İnce işçilik'' başlıklı yazısı.

6 lider 27 Mart’ta DEVA’nın ev sahipliğinde bir araya gelecek. Ali Babacan, buluşma gündemini oluşturmak üzere liderleri ziyaret ediyor.

Bu buluşma, iktidarın seçim yasası atağını açıklamasının ardından ilk buluşma olacak. Gündemin en önemli konusu, hiç şüphesiz bu meydan okumaya nasıl cevap verileceği hususu. Davutoğlu bilir ki, medeniyetler meydan okumalara sağlıklı cevap verilebildiği ölçüde yükseliş kaydeder, değilse duraklama, gerileme sürecine girerler.

Kuruluş dönemi dahil uzun süre Ak Parti için çalışmış, kendisi de ideolojik olarak muhafazakar camiaya yakın, halen de Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan, iyi yetişmiş bir siyasi analist olan İbrahim Uslu, bir tv programındaki değerlendirmesinde, yeni seçim kanunu teklifi ile ilgili görüşlerini açıklarken, Cumhur İttifakı paydaşlarının bu teklifi hazırlarken il il, ilçe ilçe seçmen davranışlarını tahlil ettiğini, Millet İttifakı’nın da işi ciddiye alıp, böyle bir ince işçilik yapması gerektiğini, ancak bu analizden sonra milletvekili listelerinin hazırlanmasının sağlıklı olacağını ifade etti.

Bu, Davutoğlu’nun işaret ettiği...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Söğütözü zirvesi 03 Mayıs 2024 | 1.710 Okunma Başka türlüsü mümkün müydü? 02 Mayıs 2024 | 1.973 Okunma Türkiye Yüzyılı - Maarif Modeli 30 Nisan 2024 | 1.137 Okunma Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 507 Okunma Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.505 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar