Avrupa oyları

Hafta sonu Avrupa’daydım. Hollanda ve Almanya’da Erkam Radyo ve Altınoluk dergisinin yerel sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa düzenlediği “Kutlu Doğum” programları çerçevesinde “Rahmet Peygamberinin izinde...

Hafta sonu Avrupa’daydım. Hollanda ve Almanya’da Erkam Radyo ve Altınoluk dergisinin yerel sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa düzenlediği “Kutlu Doğum” programları çerçevesinde “Rahmet Peygamberinin izinde Rahmet İnsanı - Rahmet toplumu” üzerine sohbetlerimiz oldu.

Bu konu ile ilgili olarak özetle şunu söyleyeyim:

Frankfurt ve Nijmegen’de yaptığımız toplantılar Türkiye’dekilerden çok daha coşkulu geçti diyebilirim. Ayasofya Hafızlar Topluluğu ve Ender Doğan’ın seslendirdiği Peygamber Efendimiz için ilahilerin, metnini benim kaleme aldığım “Rahmeten lil Alemin” konulu sinevizyonun ve yine bendenizin, Abdullah Sert ve Adem Ergül Beyler ile katıldığımız panelin, Osman Nuri Topbaş Hocaefendinin sohbetinin yer aldığı programın sonunda “Talaal bedru aleyna”nın ve salatü selamın bütün salon tarafından ayakta okunduğu bir programdan söz edeyim, varın siz coşkuyu değerlendirin.

Bu programlar dışında daha özel görüşmelerde gurbetçilerimiz arasında siyasetin nasıl seyrettiğine dair nabız tutmaya çalıştım.

Seçimlere ilişkin görüşler aldım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani- Ak Parti’nin misyon kaybı 19 Mayıs 2024 | 1.146 Okunma Bundan bir “Beka sorunu” çıkar! 17 Mayıs 2024 | 2.892 Okunma Ankara hercümerci - Beştepe Bahçeli gibi mi okudu? 16 Mayıs 2024 | 2.594 Okunma Etki ajanlığı - Bumerang üretimi 14 Mayıs 2024 | 888 Okunma Özgür Özel’in kritik sınavı 12 Mayıs 2024 | 794 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar