Alkış ya da görünmez elbise

Ne dersiniz, reklam büyücüsü Ali Taran, CHP’ye, sadece akıllıların görebileceği ve sokakta bir çocuk “Aaaa kral çıplak” deyinceye kadar kralın üzerinde taşıyacağı görünmez bir...

Ne dersiniz, reklam büyücüsü Ali Taran, CHP’ye, sadece akıllıların görebileceği ve sokakta bir çocuk “Aaaa kral çıplak” deyinceye kadar kralın üzerinde taşıyacağı görünmez bir elbise mi dikti?

Şu “Milletçe alkışlıyoruz”lu seçim propagandasını kastediyorum.

Ali Taran, alkışı protesto alkışına indirgiyor ve bu eylem meydanlara taşınırsa, iktidara karşı güçlü bir protesto yapılabileceğini düşünüyor.

Hayır düşünmüyor, bunu CHP’ye empoze ediyor ve ilk uygulaması ile Kılıçdaroğlu tarafından miting meydanlarına taşınıyor.

CHP’liler şaşkın:

Kılıçdaroğlu’ndan alkışlanacak bir söz geldiğinde alkışlasınlar mı, alkışlamasınlar mı?

Kılıçdaroğlu meydanlarda iktidara yönelik ağır bir eleştiri getirdiğinde alkışlamak, iktidarı protesto anlamına mı gelecek yoksa Kılıçdaroğlu’na “Bravo başkan” demek anlamına mı?

Parti amigosu sesleniyor:

“Haydi arkadaşlar, iktidarı alkışlıyoruz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani- Ak Parti’nin misyon kaybı 19 Mayıs 2024 | 1.144 Okunma Bundan bir “Beka sorunu” çıkar! 17 Mayıs 2024 | 2.892 Okunma Ankara hercümerci - Beştepe Bahçeli gibi mi okudu? 16 Mayıs 2024 | 2.594 Okunma Etki ajanlığı - Bumerang üretimi 14 Mayıs 2024 | 888 Okunma Özgür Özel’in kritik sınavı 12 Mayıs 2024 | 794 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar