Volkan Demirel!

Dün gece maçı seyretmeyenler, Fenerbahçe'nin 3-0'lık sonuçla kazandığını öğrendiklerinde takımlarının net bir galibiyet aldığını ve iyi oynadığını düşünebilirler...

Dün gece maçı seyretmeyenler, Fenerbahçe'nin 3-0'lık sonuçla kazandığını öğrendiklerinde takımlarının net bir galibiyet aldığını ve iyi oynadığını düşünebilirler ama işin aslı hiç de öyle değil... Son 2 yıl içinde hiçbir Türk ya da yabancı takım, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de böylesine sürklase etmedi. Evet, yanlış okumuyorsunuz! Gençlerbirliği özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe'yi sahasına hapsetti.
Yakaladıkları en az 4 gol pozisyonu var ve maçın en başarılı ismi Volkan Demirel...
İkinci yarıda Khalili, İrfan Can, Rantie'nin gollük vuruşlarını müthiş kurtardı.
Oyunun ilk yarısında da çok kötü oynayan bir Fenerbahçe vardı.
Gençlerbirliği önce bekledi, sonra baktı ki Fenerbahçe gelemiyor, onlar oynamaya başladılar. Bütün kontrol Gençlerbirliği'nin elindeyken golü yediler. Bu gol kesinlikleSow'un kalitesinden kaynaklandı diyebiliriz.
Sağdan gelen ortaya son çare ayak burnuyla dokunabiliyor ve top gol olacak köşeye gidiyor. İlk yarıda bu gol dışında Fenerbahçe diye bir takım yok.
İkinci yarı ise sahada Fenerbahçe diye bir takım hiç yok!
Gençlerbirliği her topu alıyor, rahat rahat geliyor, pozisyonlar üretiyor ve korner üstüne korner kullanıyordu ama bir türlü beraberlik golünü bulamadılar. Dakikalar geçiyor, Gençlerbirliği umudunu hiç kaybetmiyordu.
Ta ki son dakikalara kadar...
Fenerbahçe bir kontratak yakaladı, Fernandao topu sürdü ve golü yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Her şey bitti! 07 Mayıs 2024 | 767 Okunma Penaltıyı es geçti 06 Mayıs 2024 | 639 Okunma Kırmızı kart kesin doğru! 28 Nisan 2024 | 212 Okunma Kaybetmesi mucize olur 27 Nisan 2024 | 355 Okunma Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.800 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar