Sayın Koç'un çıkışı Terim'e artı yazar

F.Bahçe ile G.Saray arasındaki gerilim tırmanıyor, son olarak Başkan Ali Koç'un Fatih Terim'i hedef alan açıklamaları çok konuşuldu. Bu atışmaları nasıl değerlendiriyorsunuz?

ALI KOÇ'UN Fatih Terim'le ilgili söylemlerini gereksiz ve zamansız buluyorum. Söylediklerinin bir kısmında haklı olsa bile Terim'i hedef alması hem Sayın Koç'a hem de Fenerbahçe'ye hiçbir şey kazandırmayacağı gibi psikolojik olarak Ali Koç'u da zor durumda bırakır... Zira Terim ve Galatasaray zoru başardı. Çok önemli bir puan farkını kapatıp şampiyon oldular ama Fenerbahçe hem futbol hem sıralama hem de transfer başarısızlığıyla çok gerilerde kaldı. Şimdi Sayın Koç'a sormazlar mı, sen kendi kulübünle uğraş, bırak şampiyon takımın teknik direktörüne sataşmayı… Comolli fiyasko çıktı. Aldığı oyuncular fiyasko çıktı. 'Yanal'la asla çalışmam' dedin, mahalle baskısıyla getirmek zorunda kaldın. Belki UEFA'dan transfer konusunda yaptırım cezaları gelecek ve Fenerbahçe tüm bu zorluklarla uğraşırken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne giderek hem çok ciddi bir prestij hem de çok ciddi bir mali kaynak temin edecek. Bence sonuç olarak Ali Koç'un Fatih hocayı hedef alan sözleri stratejik olarak büyük yanlıştır ve Ali Koç'a değil, Terim'e artı olarak yazar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.789 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 438 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar