Bu MHK’nin zerre kadar faydası olmaz

SORU: Yaz transfer dönemi bitti. Pek çok önemli isim alındı. Bu futbolcular ligin değerini yükseltir mi? Nasıl bir katkı bekliyorsunuz?

ÖZELLİKLE Galatasaray ve Fenerbahçe, Rus ruleti oynar gibi transferler yapıyorlar. Art arda gelen ama pahalı ama hesaplı transferlerle kadrolarını güçlendirmeye çalıştılar. Beşiktaş ve Trabzonspor ise biraz daha kontrollü olmaya gayret sarf etti. Anlamadığım bu kadar para, yaşı geçmiş, muhtemelen son durağı burası olacak futbolculara neden verildi. Bunun, Türk futboluna ne faydası var kestiremiyorum. Olaylar şöyle gelişse anlayabilirim. Yeni transferler özellikle kulüplerimizi Avrupa'da ciddi yerlere taşırlar amenna. Ama bakıyoruz ki birkaç yıl önceki Beşiktaş'ın kısmi başarısından başka başarı yok. Bu transferler sadece ve sadece yayıncı kuruluşa yarar. Haklı olarak onlar daha fazla dekoder satmak, daha fazla kazanmak için isimli transferleri isteyebilirler. Diğer bir deyimle bir tarafta vahşi kapitalizm, diğer tarafta ise Türk futbolunun geleceği.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.788 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 438 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar