Uyuşturucu belası

Kumar, fuhuş ve uyuşturucu. Bunlar Şeytanın üç atlısıdır. Kim terörle nereye varmak istiyorsa, onlar bunlarla da aynı yere varmak istiyorlar.. Bunları “Özgürlük” adı altında yapmaya...

Kumar, fuhuş ve uyuşturucu. Bunlar Şeytanın üç atlısıdır. Kim terörle nereye varmak istiyorsa, onlar bunlarla da aynı yere varmak istiyorlar.. Bunları “Özgürlük” adı altında yapmaya çalışıyor bir de..

Uyuşturucu artık ilkokul seviyesine indi. Sentetik uyuşturucular bozuk para ile alınıp satılıyor..

Uyuşturucu diyince akla hemen eroin filan geliyor ama, artık iş ayağa düştü.. Cami avlusunda bile afrodizyaklar satılıyor. Hap’çılar, tinerciler, Baly’ciler her yerde var.. Bir şey bulamasalar, ispirto, kolonya içiyorlar..

Ağrı kesicilerin ve psikotrop ilaçların birçoğunda düşük dozda uyuşturucu var..

Aslında çocuklarınızın içtikleri şu Cola’lar, enerji içecekleri, gazlı içeceklerin birçoğunda düşük oranda alkol var. Sadece alkol değil, uyuşturucu etkisine sahip maddeler de var. Uyku, uyanıklık veren ya da cesaret veren haplar, içecekler de aslında seyreltilmiş uyuşturucu etkisi yapıyor. Bunlar doğrudan ya da dolaylı bir şekilde sinir sistemini etkiliyor.. Dikkat edelim, yemekten sonra yediğiniz tatlı ve meyveler midenizde alkol üretiyor.. Beklettiğiniz şekerli meyve suları da tahammür eder.. Paketli meyve suyu içecekleri de çok güvenilir değil.. Boza ve türevlerini de çok bekletirseniz, yine alkolleşme başlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar