Uyarı-Yorum!

Cemaat tam bir güç zehirlenmesi içinde. Gülen hayal görüyor. Örgütteki çöküşü, dağılma sürecini görmezden geliyor. Herkesin gördüğü bir gerçeği kendisinin görmemiş...

Cemaat tam bir güç zehirlenmesi içinde. Gülen hayal görüyor. Örgütteki çöküşü, dağılma sürecini görmezden geliyor. Herkesin gördüğü bir gerçeği kendisinin görmemiş olması mümkün değil. O zaman geriye tek ihtimal kalıyor, o da gerçeği söylemediği..

Özellikle son olarak PYD’nin Suriye sınırının üçte ikisini kontrolüne geçirmesi, ülke genelinde dehşetli bir öfkeye sebep oldu. Tartışmanın ucu MİT TIR’larına uzandı. Ve tabi suçlu belli, Paralel savcılar.. Paralelin suç ortakları belli, PKK! HDP ve KCK. Son olarak bu kervana Can Dündar ve Erdem Gül katıldı.

Paralelcileri ve onlara destek verenleri uyarıyorum, sesinizi kısın ve ortalıkta fazla gözükmeyin. Vatandaş hakimler kadar “anlayışlı” davranmayabilir.. Ortada hem terör, hem de ajanlık sözkonusu.. Kendinizi bu saatten sonra kimseye anlatamazsınız.. Hem teröre yardım ve yataklık, hem devletin gizli operasyonunu deşifre etmek, hem savaşta düşmana yardım, casusluk, her şey var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar