Türkiye’yi hatırla İran’ı anla, İran’a bak, Türkiye’yi düşün

Birileri düğmeye bastı. Zor bir 1,5 yıla hazır olun.. FETÖ’nün arkasındaki güçler, Tahran, Riyad, Kahire arasında bir “Şeytan üçgeni” oluşturmaya çalışıyor. İran...

Birileri düğmeye bastı. Zor bir 1,5 yıla hazır olun.. FETÖ’nün arkasındaki güçler, Tahran, Riyad, Kahire arasında bir “Şeytan üçgeni” oluşturmaya çalışıyor. İran ayağı İslamabad’a, Riyad ayağı Hind Okyanusuna, Kahire ayağı Kuzey Afrika’yı kapsayacak şekilde genişletilebilir.

ABD Türkiye’de başaramadığını İran’da deniyor. Dikkat ederseniz “Büyük İsrail” projesi de bu üçgen içinde yer alıyor. Bu üçgen aynı zamanda BOP’un 22 ülkesinin 21’ini kapsıyor.

Bizdeki bir gazete İran’daki gelişmeleri şöyle haberleştiriyor: “22 kişinin hayatını kaybettiği, 400’den fazla kişinin gözaltına alındığı gösterilerin 5. gününde İran hükümeti zor bir zamandan geçiyor. Göstericiler işsizliğin dayanılmaz bir hale geldiğini belirtirken yetkililer ekonominin yüzde 6 büyüdüğünü ve enflasyonun tek hanede olduğunu söylüyor.” 

Yolsuzluğa hayır, diktatöre hayır, yaşasın özgürlük! FETÖ’nün arkasındaki GEZİ sponsorları bu defa İran meydanlarında iş başındalar.

Meral hanımefendi aynı gazetede, “Yurtta sulh” çıkışı ve başbakanlık hayallerinin kaynağındaki merkezlerin suflörlüğünde işaret fişeği ateşlemek istercesine yeni bir açıklama yapıyor: Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampı olduğunu duyuyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar