Tükürün maskeli vicdanına asrın

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (04.03.2022)'' Tükürün maskeli vicdanına asrın'' başlıklı yazısı.

Bir “şaklaban”dan, bir palyaçodan soytarı kahraman icad eden siyonist bir Yahudi.

Medeniyet denilen maskeli mahluku görün, Tükürün maskeli vicdanına asrın tükürün..

Ne kadar çabuk unutuyor ve ne kadar çabuk dolduruşa geliyoruz. Birileri çıkıyor gençlerimize sizi Z kuşağı ilan ediyoruz, siz biyolojik insan türünün son örneklerisiniz sizi geçiş döneminde sosyal kobay yapacağız diyor, “hurra” ne çabuk uçuyoruz öyle. 

Kasabından önce mezbahaya koşan koyunlar gibi. Bizim media, mafia, sermaye, siyaset, bürokrasi, STK, akademi, post modern cemaatler, siyaset ve servetin başlarını döndürdüğü cemaatler Bremen mızıkacıları gibi koro halinde, onlar da farklı dillerde aynı şarkıyı söylüyorlar. 

Pedefolik satanist biri çıkıp bir şey söylüyor, bizden bir müftü ayetten delil söylüyor anında.

Birilerinin emperyalist planlarında bize rol biçiyorlar. Asker mi olacağız, köprü mü, ya da onların katarlarına vagon mu, işçi mi olacağız bahçıvan mı? Ucuz işgücüyüz ya, madenlerimiz, turizm, rakı ve şiş kebab, Türk lokumu(!). 

Parra parra parra, ne iş olsa yaparız abi. Kobay da oluruz, asker de. Her kaba uyarız icabında. Araplarla mı olalım, Afrikalılarla mı? 

Amerikan mandalığını mı seçelim, Ruslarla mı, Avrupalılarla mı yola devam diyelim. İngilizlerle mi beraber olalım, Çinlilerle mi, Yoksa Hindlilerle mi, Hindistan eski bir Türki devlet biliyorsunuz. 

İslam’la mı? Hilafet mi? 

İrtica ile ne işimiz olur Allah’ınızı severseniz ya! Allah korusun(!).

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar