Tahran, Yalta, Potsdam derken

“Kara Cuma” mı dediniz. Bir karalama kampanyası başlatıldı gidiyor. Bizde birileri de bu halkaya katılıyor. “Topyekûn saldırı” İslam’a ve Müslümanlara yönelik, dinde kutsal sayılan ne varsa ya...

“Kara Cuma” mı dediniz. Bir karalama kampanyası başlatıldı gidiyor. Bizde birileri de bu halkaya katılıyor. “Topyekûn saldırı” İslam’a ve Müslümanlara yönelik, dinde kutsal sayılan ne varsa ya hedef gösterilecek, ya da aşağılanacak, alay konusu yapılacak. Bu, o “Piskolojik harp” dedikleri şeyin ta kendisi! Kendilerine karşı ne kim varsa hedefte.

Ha, bu arada, DEAŞ Suriye’den “çekildi” ama, ABD askeri varlığını artırmaya, PYD’ye destek vermeye devam ediyor bu arada. Suudi yönetimi ve İsrail birlik olmuş, İslam dünyasına, kendilerine karşı İslam alemlerine, kuruluşlarına karşı birlikte hareket ediyorlar.

Böylece, şu içimizdeki / İslam dünyasındaki / Arap dünyasındaki “gizli Siyonistleri“, “Kripto Yahudileri” deşifre etmek de mümkün oluyor.. Bu çok önemli bir kazanım aslında. “Herkes duyacak, bilecek, saklanmaz gayrı bu gerçek”.

Bu hainler, başlarına öyle bir bela aldılar ki, bunu biz kendi çabamızla başarmamız çok zordu.

Biliyorsunuzdur, Danimarka’da 21 Kasım’da yapılan yerel seçimlerde 101 Türkiye kökenli adaydan 40’ı seçildi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar