Şükran Günü: Teşekkürler Türkiye!

24 Nisan’da İstanbul’da muhteşem bir buluşma gerçekleşecek.. 21 Nisan’dan başlayarak 4 gün Türkiye’de ve birçok İslam ülkesinde İslam ülkelerinden gelen öğrenciler, İslam...

24 Nisan’da İstanbul’da muhteşem bir buluşma gerçekleşecek..

21 Nisan’dan başlayarak 4 gün Türkiye’de ve birçok İslam ülkesinde İslam ülkelerinden gelen öğrenciler, İslam dünyasının tanınmış sivil toplum örgütleri tarafından “Teşekkürler Türkiye günleri” düzenleniyor..

21 Nisan’da Türkiye’deki üniversitelerde okuyan İslam ülkelerinden gelen öğrenciler, birçok üniversitede Teşekkürler Türkiye etkinliği düzenlenecek. 22 Nisan’da cuma, vahdet ve kardeşlik cumasında İslam dünyasından gelecek olan 200’e yakın kanaat önderi Müslüman kanaat önderleri ile bir araya gelecek ve camilerimizde kardeşlik ve vahdet duaları yapılacak.. Aynı gece “Teşekkürler Türkiye” etkinlikleri düzenlenecek.. 

Birçok İslam ülkesinde ve ABD de, AB ülkesinde Türkiye elçiliklerinin önünde Teşekkürler Türkiye etkinlikleri yapılacak.. 23 Nisan’da ise Türkiye’deki Müslüman ülkelerden gelen öğrenciler ve çocuklar “Teşekkürler Türkiye” diyecekler ve Türkiye’deki kardeşleri ile kucaklaşacak..

Bu etkinliği kim, niçin yapıyor.. Kimler gelecek, Ankara’nın konuya bakışı ne? Bu fikir nerden, nasıl çıktı. Türkiye’ye duyulan sevgi ve desteğin asıl sebebi ne? İslam dünyasından Türkiye nasıl görünüyor?.. Bu Pazar Akit Tv’de konunun tarafları ile 20.30’da bu konuyu konuşacağız inşallah..

Bana kalırsa tüm Türkiye’de, tüm camilerde dualar etmeliyiz o gün. Öğrenci konseyleri tüm üniversitelerde birtakım etkinlikler yapmalı, basın açıklamaları, sergiler, konferanslar. Tüm STK’lar, vakıf, oda, dernek, birlik, sendikalar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar