Suçlular aramızda..

Bugün, dün kaldığımız yerden devam edelim. Örgüt ağır bir yara aldı ve deşifre oldular.. FETÖ de, PKK da, PYD de, DAEŞ de deşifre oldu ve yara aldı.. Artık herkes biliyor ki, bütün bunlar aynı...

Bugün, dün kaldığımız yerden devam edelim. Örgüt ağır bir yara aldı ve deşifre oldular.. FETÖ de, PKK da, PYD de, DAEŞ de deşifre oldu ve yara aldı.. Artık herkes biliyor ki, bütün bunlar aynı global çetenin piyonları.

Darbe, terör ve savaşlar uluslararası çetenin servet ve iktidarı için gerekli.

Bu çete dünyayı sömürüyorlar.. 62 “işadamı kılıklı” Global çete mensubu, gıda, ilaç, enerji, kimya, elektronik ve benzer enstrümanlar üzerinden dünyayı soyup soğana çeviriyor. Evet dünya gelirinin yarısı bunlara gidiyor.. Bu çetenin ulusal ajanları da kendi ulusal ekonomi içinde aynı etki ve güce sahipler.. Mesela ulusal 62  zengin de o ülkenin gelirinin yarısını elinde tutuyor..

Mesela Suudi petrolünün altıda 5’i Amerikan-İngiliz şirketlerine gider. Arama, sondaj, rafine, taşıma, satış hepsi batılıların. Sadece yerden çıkan, o adına neft dedikleri renkli ve kokulu su için bir para alırlar. O parayı Kıral aşiret reisleri ile paylaşır ve tabii aslan payını kendi alır. O da maaş, silah, cari harcamalar için, ithalat, taahhüt hizmetleri için kullanılır.. Artan paraları yine Amerikan, İngiliz, İsviçre bankalarında değerlendirilir.. Kıraliyet ailesinin lüks harcamaları için harcanır..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar