Suçlu ayağa kalk!

Daha dün Avrupa Parlamentosu’nda Salih Müslim’i alkışlayanlara sormak gerek, mutlu musunuz?.. Yediğiniz halttan memnun musunuz?.. Salih, PKK’nın bir kolunun başındaki adam.. Silah verdiğiniz, mermi verdiğiniz, tetikçiniz...

Daha dün Avrupa Parlamentosu’nda Salih Müslim’i alkışlayanlara sormak gerek, mutlu musunuz?.. Yediğiniz halttan memnun musunuz?..

Salih, PKK’nın bir kolunun başındaki adam.. Silah verdiğiniz, mermi verdiğiniz, tetikçiniz yani.. İstanbul’da katliam yapan teröristlerle aynı merkezden yönetiliyorlar.. Hedefleri de, yöntemleri de aynı.. Sizi tanıdık artık, eğer size hizmet ediyorlarsa, teröre terör, teröriste terörist demiyorsunuz, diyemiyorsunuz.. Bir kere daha suçüstü oldunuz..

Avrupa’dan gelen kınama mesajları HDP’ninkine ne kadar benziyor..

Müslim’i davet eden, parlamentoda onu alkışlayanları tanımak istiyoruz. Gelsinler konuşalım. Gidelim tartışalım. Hangi akla hizmet ediyor bu adamlar..

Besledikleri kargalar, gün gelecek kendi gözlerine saldıracaklar.. Yardım ettikleri zalimlerin tutuşturduğu ateş, gün gelecek kendilerini de yakacak..

Dün yazmıştım: Saldırgan da belli, hedef de.. Hedefte Türkiye var. Biz varız. Saldırgan değil, yani kukla değil, kuklacı önemli. Onu tanıyoruz artık..  Aynı ihanet çetesi tetikçilerinden birine veriyor bu görevi.. FETÖ’yü, Fehriye Erdal’ı koruyanlar, kaçak FETÖ’cüleri, PKK’lıları himaye eden kimse, bu saldırının arkasında onlar var.. Darbeye “darbe”, darbeciye “darbeci” diyemeyenler onlar! Savaşların, darbelerin ve terörün arkasında da aynı kirli el var!

Bu ülkede ne zaman işler yoluna girmeye başlasa bir el düğmeye basıyor. Taşları toprağa bağlayıp, köpekleri sokağa salıyorlar. İçeriden saldıranlar, dışarıdakilerin işbirlikçisi, köpeği.. Bu işin içi-dışı yok.. Medyası, mafyası, sermayesi, siyasetçisi, bürokratı, STK’sı, finans kuruluşu, borsa spekülatörü, döviz manipülatörü hepsi aynı merkezden yönetiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar