Suç duyurusunda bulunuyorum

Geçen gün Fatih Altaylı da açıkladı. İthal ettiği ya da satın aldığı kağıt, açıkladığı tirajının onda biri kadar olan gazete var.. Gazete tirajları gibi  Tv...

Geçen gün Fatih Altaylı da açıkladı. İthal ettiği ya da satın aldığı kağıt, açıkladığı tirajının onda biri kadar olan gazete var.. Gazete tirajları gibi  Tv ratingleri de sahte..

Gazete tirajları üzerinden devlet de aldatılıyor, ayrıca millet de.. Açıkça ve alenen dolandırılıyoruz.. Bu işin içinde sahte evraktan tüketicinin aldatılmasına, sahte evrak düzenlemekten sahte mali işleme, kayıtdışı mali işleme kadar bir sürü suç var..

Haksız bir şekilde, hakettiklerinin çok üstünde  resmi ilan alıyorlar.. Bu işin çetesi var, mafyası var, şebekesi var..

Basın İlan Kurumu yöneticileri hakkında da suç duyurusunda bulunuyorum.. Bu işi bilmemeleri mümkün değil.. Basın İlan’ın da yeniden yapılandırılması gerek.. Resmi ilanlar internet üzerinden yapılabilir, isteyen abone olur, geriye dönük arama yapabilirsiniz.. UYAP gibi, isteyen ilgilendiği konulardaki mesajları sms olarak da alabilir. Tamam kamu spotlarını ve devletin ilanlarını bu merkez dağıtsın, bir denetim mekanizması oluştursun..

Resmi ilan dediğiniz işlemin bugün artık kamu yararı açısından bir kıymeti harbiyesi yok.. Basına destek olacaksanız bunu başka türlü, daha denetlenebilir ve daha şeffaf bir şekilde yapabilirsiniz.. Bu rezalet daha fazla devam etmemeli.. Gerekiyorsa yasa değişmeli..

Yargı bu konuda bir soruşturma başlatmalı bana kalırsa..

Tiraj sahteciliğini anlamak zor değil.. Kağıtı izlerseniz, üçkağıtı yakalamak mümkün.. Bu iş petrol kaçakçılında bir yöntem olan Solvent işi gibi.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar