Şeytan ipten kurtuldu!

Paniğe gerek yok. Allah Şeytan’a kıyamete kadar mühlet verdi. Her yıl, sadece bir ay süre ile, insin ve cin’nin Şeytanları hariç geçici olarak dizginleniyor.. Yine de onun dostları onu ziyaret edip birlikteliklerini...

Paniğe gerek yok. Allah Şeytan’a kıyamete kadar mühlet verdi. Her yıl, sadece bir ay süre ile, insin ve cin’nin Şeytanları hariç geçici olarak dizginleniyor.. Yine de onun dostları onu ziyaret edip birlikteliklerini sürdürebiliyorlardı.

Arizi olan, geçici olan Şeytan’ın zincirlenmesi idi. Tabii olan Şeytan’ın serbest kalmasıdır. Bizim ondan uzaklaşmamız, onu bizden uzaklaştırmamız gerekiyor..

Yine hemen hatırlatalım, Şeytan, Allah’ın mutteki kullarına hiçbir zarar veremez, biz ona açık bir kapı bırakmadığımız takdirde. Eğer Ramazan’da donandı iseniz, Şeytan’ın ve dostlarının hilelerine karşı daha fazla donanıma sahipsiniz, daha güçlüsünüz demektir..

Gündem oldukça sıcak.. Terör yeniden fırsat kolluyor.. Henüz siyasi belirsizlik sürüyor. İsrail boş durmuyor. Esed de Sisi de.. Dünyanın dört bir yanında bir şeyler oluyor..  İmtihan şartları ağırlaşabilir ama, sonuçta bizi göre, duyan, bilen, hüküm sahibi, kadere rızga ve ecele hükmeden bir Allahımız var. Ne gam!

Paralel yapı boş durmuyor bu arada. Onu örgütleyen derin güçler ve onların yerli güçleri de. AYM’nin dershane kararı umutlarını artırdı, ama Medialarındaki durum felaket.. Bir zamanlar 1.4 milyon diye açıkladıkları tirajları şimdilerde 700 bin dolaylarında. Tirajlarının yarısını kaybettiler, kendi açıklamalarına göre. Tirajlarındaki erime devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar