Sert mi yazıyorum!

Eskiden beri tanıdığım birileri özellikle FETÖ konusunda eleştirilerimin çok sert olduğunu düşünüyor.. Zaten kimi eleştirsem onlar da kendilerine yönelik eleştirileri sert bulurken, başkalarına yönelik...

Eskiden beri tanıdığım birileri özellikle FETÖ konusunda eleştirilerimin çok sert olduğunu düşünüyor.. Zaten kimi eleştirsem onlar da kendilerine yönelik eleştirileri sert bulurken, başkalarına yönelik eleştirilerim konusunda bir şey söylemiyorlar. Kendilerine dokunmayayım da, kime ne dersem diyeyim, umurlarında değil.. Bu eleştirilere hak verenler ise “az bile yazdığım” konusunda hemfikirler.. 

Ben kendi yolumda yürüyorum. Hakaret yok. İftira da.. Bizimkileri eleştirirken “Biz” diye eleştirmeye çalışıyorum.. “İnni küntü minezzalimiyn” diyorum, Hz. Salih’i örnek olarak, “Biz zalimlerden olduk” diyorum.. Tevbe’den önce ikrar gelir. Eğer günah işlediğinizi, yanlış yaptığınızı düşünmüyorsanız niye tevbe ediyorsunuz ki.

Kendimizi eleştirmek ne kadar zor geliyor. Başkalarının gözünde çöp arayanlar, kendi gözlerindeki merteği niye görmek istemezler ki!

Bakara 44’de ne deniyor: “Siz Kitab’ı okuyup durduğunuz hâlde, kendinizi unutup başkalarına iyiliği mi emrediyorsunuz? (Yaptığınızın çirkinliğini) anlamıyor musunuz?”

Eleştirdiğim bizimkilerden hangisi FETÖ ile ilgili bu güne kadar bildikleri konusunda yargıya ya da kamuoyuna bir açıklamada bulundular mı? Lanetlesinler demiyorum, bildiklerinizi, yaşadıklarınızı bir anlatsanız! Kimler geldi-gitti, kim ne dedi, kime ne dediniz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar