Savaş başlıyor

Son dakika haber: AB PARÇALANMAYA DOĞRU GİDİYOR. Almanya’da Başbakan Angela Merkel’in Hristiyan Demokrat Birliği Partisi’nin iktidar ortağı olan Almanya Sosyal Demokrat Partisi’nin lideri, Başbakan yardımcısı...

Son dakika haber: AB PARÇALANMAYA DOĞRU GİDİYOR. Almanya’da Başbakan Angela Merkel’in Hristiyan Demokrat Birliği Partisi’nin iktidar ortağı olan Almanya Sosyal Demokrat Partisi’nin lideri, Başbakan yardımcısı Sigmar Gabriel, Der Spiegel’e konuştu ve “Almanya’nın Euro bölgesinde kemer sıkma politikaları konusundaki ısrarı, Avrupa’yı her zamankinden daha fazla bölünmüş hale getirdi ve Avrupa Birliği’nin dağılma ihtimali ufukta belirdi” dedi.

Ben yazıyordum, birileri dalga geçiyordu. Onlar AK Partinin bölünüp parçalanmasını, Türkiye’nin bölünüp parçalanmasını bekliyorlardı. Sonuç ortada. Bekleyin, bakın daha neler olacak! Gidişat o ki, Türkiye ile ABD arasında yakın gelecekte son derece önemli krizler yaşanacak. Önce 20 Ocak’ı beklemek, ardından olacakları görmek gerekiyor.

Zaten AB ile ciddi bir sorunumuz var. Gidişat krizin daha da yoğunlaşacağını gösteriyor. Çünkü Avrupa giderek faşizme doğru kaymaya devam ediyor.

Öte yandan; NATO ile kriz kapıda. İncirlik konusu 15 Temmuz’dan beri gündemde. Darbe girişiminin ardında NATO’nun olduğu iddiası tek başına yeteri kadar sinir bozucu.. En son iddia İstanbul’daki terör saldırısının arkasında Gladyo’nun olduğu iddiası. Bu iddia sahiplerine göre GLADYO B’nin gerçek ismi JSOC’tu. Yani The Joint Special Operations Command. Müşterek Özel Operasyonlar Komutanlığı. Bu oluşum ABD’nin içinde kuruldu, sonra ağ gibi yayıldı. El Kaide de, DEAŞ da bunların eseriydi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar