Savaş başlıyor mu?

2-3 haftadır yazıp söylüyordum ama sonunda korkulan/beklenen oldu. ABD Şam’ı vurmaya hazırlanıyor.Önce bir hatırlatma! Hitler Polonya’ya saldırmak için fırsat kolluyor, kışkırtıcı...

2-3 haftadır yazıp söylüyordum ama sonunda korkulan/beklenen oldu. ABD Şam’ı vurmaya hazırlanıyor.

Önce bir hatırlatma! Hitler Polonya’ya saldırmak için fırsat kolluyor, kışkırtıcı açıklamalar yapıyordu. Polonya ise sınıra asker yığmak şöyle dursun, muhtemel bir saldırıya karşı sınırdaki askerlerini müstahkem mevkilere çekiyordu. Hitler saldırmakta kararlı idi. Önce ordu içindeki tasfiye etmeyi düşündüğü asker ve subayları Polonya sınırındaki Alman karakoluna gönderdi. Sonra da, bir grub Gestapo’ya Polonya askeri elbisesi giydirip, Polonya sınırından geçirip, Alman karakoluna saldırmaları sağlandı. Karakoldaki bütün Alman askerleri öldürüldü ve karakol yakılıp yıkıldı. Almanya ise bu olayı bahane ederek, Polonya’nın Almanya’ya saldırdığı gerekçesi ile Polanya’ya saldırdı.

ABD’nin yaptığı bu..

Suriye bugüne kadar inanılmaz katliamlar yaptı, cinayetler işledi. Hatta kimyasal silah kullandı. Hepsi savaş suçu olan şeylerdi, kimsenin kılı kıpırdamadı. Sormak gerek, peki neden şimdi?

Size bundan sonra olacakları da söyleyeyim ki. Önce bir uyarı, geleceği mutlak anlamda Allah’tan başka kimse bilemez. Benim söyleyeceklerim kuvvetle muhtemel olan şeyler cümlesindendir, yoksa gaybı bildiğimden değil. Herkesin bir planı var. Allah’ınsa bir hükmü var. Galib olacak olan Allah’ın hükmüdür. Allah kendi iradesini gerçekleştirmek konusunda kimseye muhtaç değildir. O, bir şeyi irade ederse esbabını da halkeder.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar