Oyun içinde oyun

Doğan medyası tedirgin. Çünkü patronlarının Yargıtay’da bekleyen bir ceza davası dosyası var.. Onun için üzerinde etkili olacakları bir iktidar modeli arayışındalar.. Doğan medyası, önce...

Doğan medyası tedirgin. Çünkü patronlarının Yargıtay’da bekleyen bir ceza davası dosyası var.. Onun için üzerinde etkili olacakları bir iktidar modeli arayışındalar..

Doğan medyası, önce Gül’ün danışmanının üzerinden, içeriden bir hamle denedi, olmadı, geri tepti. Şimdi ikinci hamlesini deniyor. Bu kez MHP içinden ve Ekmel beyi de işin içine katarak.

Aydın Doğan Medyası’na bağlı Posta Gazetesi, AK Parti ve MHP’nin koalisyon için anlaştığını ileri sürdü ve bakanlıkları bile açıkladı. Posta gazetesinin o manşetine göre, MHP, HDP’li koalisyona kapıları kapattı ve AK Parti ile anlaştı. Hatta çözüm sürecini bile kabul etti. O anlaşmaya göre; Meclis Başkanı MHP’li olacak. Çözüm Süreci’ne ‘Demokratikleşme’ denecek. Çatışmasız ortamın devamı için adımlar sürecek. Terör başlarsa kararlılıkla üstüne gidilecek. 4 eski bakanın Yüce Divan’a yollanmasına AKP engel olmayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Anayasal Sınırlar’ içine kendi isteğiyle çekilecek. MHP, Erdoğan’ın Saray’dan çıkıp Çankaya’ya dönmesi için ısrar etmeyecek. MHP’ye 8 bakanlık verilecek. İkisi başbakan yardımcılığı olacak. Ekmeleddin İhsanoğlu Dışişleri, Murat Başesgioğlu İçişleri, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz Ekonomi Bakanı olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar