Laf ile aleme verirler binlerce nizamat..

Partilerin seçim beyannameleri yayınlandı. “Kelin ilacı olsa kendi başına çalar”.. “Laf ile verirler aleme binlerce nizamat, bin seyyie bulunur hanelerinde”.. Nerden geldikleri belli.. Ne vaatler var sepetlerinde ne vaadler....

Partilerin seçim beyannameleri yayınlandı.

“Kelin ilacı olsa kendi başına çalar”.. “Laf ile verirler aleme binlerce nizamat, bin seyyie bulunur hanelerinde”.. Nerden geldikleri belli..

Ne vaatler var sepetlerinde ne vaadler. “Bekara nasıl olsa karı boşamak kolay”. “Yalandan kim ölmüş”.

Kimi uçuyor, kaderinizi değiştirmekten söz ediyor, kimi herkese bol keseden para dağıtıyor..

Hani eğer bu iş “Erke dönencesi” gibi bir şeyse bilmem, o zaman ortada siyasi bir illüzyon var demektir. Majesteleri kendilerini Zati Sungur zannediyor olabilirler. Şapkaları tavşan doludur onların.

Bakın lafı bırakın, onlar reklam metni yazarları ve kamuoyu araştırma kuruluşları ile yön-eylem mühendislerinin oluşturdukları metinler.. Cem Uzan’ın Genç Partisi’ni hatırlayın. REKLAM METNİ yazarlarına hazırlatılan yarım sayfalık bir konuşma metni, yarım ekmek arası döner, bir kutu ayran %7 oy. Oh ne rahat, yeme de yanında yat..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar