Kime niyet, kime kısmet Bu gidiş nereye!

Ha bu olanlar bize ders olsun. Birkaç gün sonra seçim.. Ve ardından sandıklar açılacak ve sonuçlar ortaya çıkacak.  Seçim sürecinde kim kimdir belli oldu. Bu açıdan verimli, anlamlı bir...

Ha bu olanlar bize ders olsun.

Birkaç gün sonra seçim.. Ve ardından sandıklar açılacak ve sonuçlar ortaya çıkacak.  Seçim sürecinde kim kimdir belli oldu. Bu açıdan verimli, anlamlı bir süreç yaşadık. AK Parti AK Partiliğini, CHP CHP’liğini, MHP MHP’liğini, DTP DTP’liğini yaptı. İyi de oldu.. Paralel Paraleldi.. Büyük Birlik, Saadet farklı bir kimlikle çıktılar ortaya..

Türkeş’in oğlu son hafta istifa etti, ederken de Atatürkçü mesajlar verdi.. Paralel yapı siyasi bir parti gibi, AK Parti’ye karşı herkesle işbirliği içinde.. Muhalefet İsrail’in ve Esed’in umudu oldu adeta. Sisi’nin umudu oldular.. Kürtler paramparça, din, mezhep, ideoloji, siyaset hepsi birbirine karıştı..

DTP Kürtlerin tek partisi olma yolunda.. Sahi korucu Zazalarla bunlar nasıl birlik olacaklar.. Kürt ağaları, Kürt mollalar nasıl bir araya gelecek.. Şiisi, Sünnisi nasıl anlaşacaklar.. Radikal İslamcısından komünistine, homoseksüellere özgürlük isteyenine, ümmetçisinden milliyetçisine, globalistinden üç kağıtçısına varana kadar Türklerde ne kadar çeşit varsa Kürtlerde de o kadar çeşit var.. IŞİD’ci Kürt yok mu? HAKPAR, HÜDAPAR ne olacak?.. Onlar Kürt değil mi? İstanbul’da, İzmir’de yaşayan Kürtler HDP’nin istediği olursa Güneydoğuya dönecekler mi? Evlenenler, Türklerle ortaklık kuranlar ne olacak..

Kürtler Türkiye, İran, Irak, Suriye ile anlaşmayacaksa ya da savaşıp bu ülkeleri yenilgiye uğratmayacaksa hayallerine nasıl kavuşacak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar