Kim kimdir?

Savcı Mehmed Selim Kiraz’ın şehadeti bazı gerçeklerin daha iyi bir şekilde anlaşılmasına vesile oldu. Kiraz şehadeti ile bir milletin ufkunu aydınlatan, yakıtı kendi kanı olan bir meşaleyi tutuşturdu.. M. Selim...

Savcı Mehmed Selim Kiraz’ın şehadeti bazı gerçeklerin daha iyi bir şekilde anlaşılmasına vesile oldu. Kiraz şehadeti ile bir milletin ufkunu aydınlatan, yakıtı kendi kanı olan bir meşaleyi tutuşturdu..

M. Selim Kiraz’ın muhterem babası Hakkı Kiraz’ın cenaze törenindeki asil duruşu, vakarı, saldırıya ilişkin mesajı her türlü övgüye layıktır. Allah kendinden razı olsun.

Hemen belirtelim ki, bu kanlı saldırı karşısında, CHP, MHP genel başkanları ve bazı BDP’lilerin mesajları skandal mahiyetinde, ruhsuz, vicdansız, erdem içermeyen, hezeyanla ifade edilebilecek bir rezaletti. Aynı rezalet, Doğan mediası, paralel media ve iktidara karşı bir çatı oluşturan malum media için de sözkonusu idi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar