Katil Aynadaki Büyük Resimde..

Önce, bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Zulüm tek bir millettir.. Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana olacağız. Zalim babamız da olsa...

Önce, bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Zulüm tek bir millettir.. Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana olacağız. Zalim babamız da olsa, mazlum düşmanımız da olsa.

Terörü kimin yaptığı gizli değil. Batı kendi eserinin kurbanı olma yolunda..

Uyarıyorum, Suriye’de tutuşturduğunuz bu cehennem ateşi sizi de yakacak..

Suriye’deki bu yangına odun taşıyanlar ve körükle gidenler yaptıkları yanlışı anladıklarında çok geç olacak.. Suçlu aramanıza gerek yok. Katil aynadaki büyük resimde.. İtiraf etmek zor gelse de, gerçek ortada. Suçlu sizsiniz..

Hadi DAEŞ’i örgütleyin, Esed’e arka çıkın, PYD’ye silah verin.. Böyle giderseniz, geceleri gözünüze uyku girmeyecek..

Sisi’yi desteklemeye devam edin. Somali’yi kana bulayın, hadi durmayın, bütün bu felaketler sizin  günahlarınızın kefareti. Sömürgelerden gelecek çocuklar sizi kendi evinizde vuracaklar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar