Kanlı ay

Her güne yeni bir olayla uyanıyoruz. CHP’yi mi, İyi Parti’yi mi, 10. Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi’ni mi, ekmek fiyatlarını mı, Yunanistan’daki yangın ve sel baskınını mı...

Her güne yeni bir olayla uyanıyoruz. CHP’yi mi, İyi Parti’yi mi, 10. Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi’ni mi, ekmek fiyatlarını mı, Yunanistan’daki yangın ve sel baskınını mı yazayım derken, güne Rahip Brunson ile başlayıp devam eden bir krizle başlıyoruz. Evengelical Pastör Andrew Brunson!

Eskiden ABD böyle durumlarda darbe yapardı, şimdi tehdit ediyor, bildiri yayınlıyor. İyi, önemli bir gelişme bu.

Erdoğan ne zaman yurt dışına çıksa birileri bir şeyler yapıyor. ABD’den gelen açıklama, tam da Erdoğan’ın Çin Devlet Başkanı Şi ile görüşmesinin başlama anına denk geldi.

Bu arada, Çin’den 3.6 milyar dolarlık bir kredi anlaşması haberi geldi.

Erdoğan’ı Güney Afrika’da protesto edenler Amerikano FETÖ’cüler. FETÖ ABD’de oldukça güçlü. Erdoğan bu konuda, açık ve net açıklamalarda bulundu ve beklentilerini dile getirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar