Kan...Kan...

Zulm ile abad olunmaz. Zalimler tek bir millettir. Hz. Ali’yi, Hz Osman’ı şehid etmeye gelirken elinde Kur’an’dan sayfalar vardır. Zalimin elinde Kur’an gibi bir kitabın sayfaları cinayet aletine dönebilir.. Bunların kadrosunda...

Zulm ile abad olunmaz. Zalimler tek bir millettir. Hz. Ali’yi, Hz Osman’ı şehid etmeye gelirken elinde Kur’an’dan sayfalar vardır. Zalimin elinde Kur’an gibi bir kitabın sayfaları cinayet aletine dönebilir..

Bunların kadrosunda şeyh de var fahişe de, çıkarları gerektirdiğinde bir sağdan, bir soldan, hatta toplu1msal vicdanı da kandan şaraplarına meze yapmak için, yaşı küçük çocuğun yaşını büyütüp öyle asarlar..

Sorarsan barış için, demokrasi içindir bütün bunlar.. Sisi, Esed, MOSSAD hepsi aynı yalanı söylemiyor mu? “Biz ıslah edicileriz” diyorlar. İyi bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir.

Nobel barış ödüllü Baradey’i Sisi’ye kim danışman yapmıştı. Baradey gitti, Tony Blair geldi.

İddia ediyorum, Erdoğan kendine bir İngiliz, Amerikan vatandaşı Yahudi asıllı bir danışman alsın, sistem onu korur. Gülen’in yaptığı gibi. Kemal Derviş’in itibarı nereden geliyor.. Aydın Doğan kim, CNN le RTL ile, Axelle ortaklığı da işte böyle bir şey. Bu alemde kimin eli kimin cebinde belli değil.

Bakın, “müsaid” hacı amcaların oğullarını avlayıp, onları paraya boğuyorlar. Siz hacı amcayı görüyorsunuz ama çocukları Siyonist patronların paralarını kullanıyorlar. Onların taşeronu oluyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar