Hainane plânlar ve..

Yeni bir Mavi Marmara vakası daha. Bu “yaramaz adamlar yine “otorite”den izin almadan Gazze’ye sefer düzenlediler. Ve İsrail yine saldırdı. 18 yolcusu ile birlikte Marianna; Aşhot limanına götürüldü. İsrailli...

Yeni bir Mavi Marmara vakası daha. Bu “yaramaz adamlar yine “otorite”den izin almadan Gazze’ye sefer düzenlediler. Ve İsrail yine saldırdı. 18 yolcusu ile birlikte Marianna; Aşhot limanına götürüldü. İsrailli çocuklar bu sahneleri izlerken çok korkmuşlardır!

İsrail her seferinde saldırıyor ve yaptığı yanlarına kâr kalıyor.. 550 çocuğun iftar saatinde bombalanarak öldürüldüğü BM raporunda yer alıyor ve sonuçta bir işlem yapılmıyor..

Öte yandan bir Ramazan günü, dini değerler alay konusu yapılarak, CHP’si ile HDP’si ile fuhşa özgürlük için birileri sokağa dökülebiliyor.

Birileri demokrasiyi ağzından düşürmeden gasb da yapabiliyor, adam da öldürebiliyor, hile de yapabiliyor, tehdit de yapabiliyor, hırsızlık da.. AK Parti seçimde hile yapacak diye mangalda kül bırakmayanlar, Doğuda ortaya çıkan gerçekler karşısında sus pus..

Hâlâ birileri yangına körükle gidiyor..

Bölgede güvenli bölge oluşturmaya da karşı birileri, sınırdan girişlere de.. Musul ve Kerkük’ün güvenliği sağlanmadan bölgedeki çatışmaların derinleşerek büyüyeceği bir gerçek.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar