Haddinden fazla şiddet..

Hollanda’nın yaptığına bakar mısınız? Ne yapmak istiyor bunlar? Batı Mediası referandum öncesi topyekûn saldırıya hazırlanıyor ama bilmiyorlar ki, halk düşman oklarının hedefindekinin yanında...

Hollanda’nın yaptığına bakar mısınız? Ne yapmak istiyor bunlar? Batı Mediası referandum öncesi topyekûn saldırıya hazırlanıyor ama bilmiyorlar ki, halk düşman oklarının hedefindekinin yanında yer alacaktır. Ve onlar da bu hezeyanları ile gerçek yüzleri ile suçüstü olacaklardır.

Evet, haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder.. CHP’nin “keskin sirke” politikası daha şimdiden küpüne zarar vermeye başladı bile. Be kardeşim, eleştir, eleştirmesine de, biraz da insaflı ol! Yapılanları da gör, inkar etme..

Öfkeden aklını zail etmeyen, her insan sahibi insan bu kadar eleştiriye isyan edecektir..

Hayırcı’ların sesi çok çıkıyor gibi gözükse de boş tenekenin sesi çok çıkar. Halk deyimi ile “caz yapıyor”lar. “Cazgırlık” yapıyorlar.. “Dostlar alışverişte görsün” kabilinden işler..

Hani konuşmasınlar da demiyorum. Konuşsunlar.. Halk da konuşuyor, bu iddialara partililer, sokaktaki insan da cevap vermek zorunda kalıyor.. CHP’nin bu tavrı referandum sürecini hareketlendiriyor.. Bu süreçte AK Parti kadar olmasa da CHP’nin bu işi boş eleştirileri de işe yarıyor.. Fazla “gaf” yapmak istemeseler de, konuştukça batıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar