FETÖ’cüler için etkin pişmanlık rehberi

Son günlerde etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyenlerin sayısı artıyor. Göreceksiniz bu sayı daha da artacak. Önce şunu hatırlatayım, siyaset, yerel yönetim, STK, şirket gibi kurumlarda, bürokraside bazı isimler...

Son günlerde etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyenlerin sayısı artıyor. Göreceksiniz bu sayı daha da artacak.

Önce şunu hatırlatayım, siyaset, yerel yönetim, STK, şirket gibi kurumlarda, bürokraside bazı isimler seslerini kısmış bekliyorlar ya, sıra onlara da gelecek.. Zaten bir kısmı biliniyor. Siyasi denge hesapları ile ilgili olarak onlara dokunulmuyor. Onlar da yerlerinden kımıldamıyor, hatta kraldan çok kralcılık yapıyorlar. Çünkü biliyorlar ki, renk verseler hemen biletleri kesilecek. “Hain” damgası yiyecekler..

Bir kısmı hâlâ aktif. Gelenleri, gidenleri var. Kendileri ortalığı toplamaya çalışıyor. Etrafları kuşatılmış vaziyette izleniyorlar.. 

Aramalarda ele geçirilip hâlâ incelenmeyen dosyalar var. Sanıkların itirafları var, her gün yüzlerce ihbar geliyor. Ve tabi etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyenlerin verdikleri bilgiler var.. Yargılama başladıktan sonra, kişiler kendilerini savunurken çapraz sorguda anlatacakları çok şey var. 

Bunların arşivlerine girildi.. By-Lock kayıtları inceleniyor. İki kripto arasındaki konuşmada sizin de adınız geçiyor olabilir. Daha sıra o ipuçlarının izini sürmeye gelmedi. O ipucu sizi ele verebilir..

Göreceksiniz bugün dokunulmayanlara da dokunulacak. Sıra onlara da gelecek..

Bakın, yakanızı yargıdan kurtarmak istiyorsanız “etkin pişmanlık”tan yararlanın. Bildiklerinizi anlatın bu iş bitsin.. Verdiğiniz bilgiye göre ya ceza indirimine gidilir ya da tamamen serbest kalırsınız.

Bakın, sizden önce biri, sizin verdiğiniz bilgileri vermişse size ceza indirimi filan olmaz. Biri anlattı diye siz aynı şeyi söyleyerek kurtulamazsınız. Sizin özel kaleminiz, çaycınız konuşur, siz orta yerde kalırsınız.

Bakın, yüksek paralar vererek, sizi kurtaracaklarını söyleyenlere kanmayın. Sonra eski suçunuza yeni bir suç daha eklenir. Sizinle birlikte, o avukat da, savcı da, hakim de, aracı da, polis de içeri girer

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar